Gümüşhane Evden Eve Nakliyat

Egesoy nakliyat ile kolayca taşının. En büyük değerimiz güveniniz. Yıllardır Türkiye’yi taşımaya devam ediyoruz.

İletişime Geçin

Fiyat teklifi almak ve taşınmanızı planlamak için hemen bizimle iletişime geçin.

Telefon

Tüm taşınma işlemleriniz için tek numara: 444 6 371

İletişim Formu

İletişim formu aracılığı ile bizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

Nakliye işlemleri Gümüşhane’de daha çok amatör firmalar tarafından verilmektedir. Birkaç personelle hizmet veren ve nispeten küçük bir araçla taşıma hizmeti veren nakliye firmalarının hizmetleri genellikle yeterli değildir. Çok sayıda eşyanın taşınması gerekiyorsa ya da eşyalar değerliyse amatör firmalardan hizmet almanız önerilmez. Profesyonel olarak hizmet veren ve deneyimli personellere sahip olan firmalar, eşyalarınızın zarar görmeden taşınmasını sağlayacağı gibi, bu süreçte ihtiyaç duyabileceğiniz ek hizmetler için de destek sağlar. Kırılabilecek eşyaların paketlenmesi, monte durumdaki eşyaların demonte edilmesi ve beyaz eşyaların zarar görmeyecek şekilde paketlenmesi gibi işlemler için de Gümüşhane evden eve nakliyat firmaları tarafından hizmet alabilirsiniz.

Taşınma İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Taşınma işlemlerinde dikkat edilmesi gereken ilk madde eşyaların güvenliğidir. Kırılabilecek eşyalara zarar gelmemesi, buzdolabı, bulaşık gibi eşyalarda ezilme ya da içe gömülme gibi sorunların oluşmaması için taşımanın titiz bir şekilde yapılması gerekir. Bu alanda yeterince deneyimli olmayan personeller ya da yeterli eleman sayısına sahip olmayan firmalar sorun yaşamanıza neden olabilir. Eğer eşyaların nakliyeye hazır hale gelmesini siz sağlayacaksanız yapmanız gereken hazırlıklar şöyledir:
Buzdolabı, çamaşır makinesi, derin dondurucu, bulaşık makinesi gibi eşyaların içini tamamen boşaltın ve taşımadan bir gün önce fişten çıkarın.
Mutfak eşyalarını ayrı kolilere yerleştirin ve kolilerin üzerine içinde bulunan eşyaların adını ya da numarasını yazın. Kırılabilecek eşyaları tek tek sararak koliye yerleştirdikten sonra koli içerisinde boşluk kalmamasını sağlayın.
Kıyafet, battaniye gibi eşyaların daha az yer kaplamasını sağlamak için vakumlama yapın.
Demonte edilebilen eşyaların demontesini sağlayın. Aplik ve avize kullanıyorsanız bir uzmandan yardım alarak bunların duydan çıkarılmasını sağlayın.
Kitap, süs eşyası, aksesuar gibi kişisel eşyaları ayrı şekilde paketleyin.
Küçük çaptaki eşyaları kolileyin ve tüm eşyaların taşınabilir duruma geldiğinden emin olun.
Kolilediğiniz eşyalar da dahil olmak üzere tüm eşyalar için ağırlık ve dayanıklılık durumuna göre taşıma sırası oluşturun ve eşyaların araca bu sırayla yerleştirilmesini sağlayın.
Taşıma için hazırlık yapmanız nakliye sürecinin hızlanmasını sağlayacağı gibi, taşıma sırasında oluşabilecek aksaklıkların da önüne geçmenizi sağlar.

Gümüşhane Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Evden eve nakliyat fiyatları, şehirlere göre az da olsa farklılık gösterebilir. Bununla birlikte fiyatın belirlenmesindeki en önemli etken taşınacak eşyaların miktarı ile taşıma firmasıdır. Bununla birlikte firmanın hizmet kalitesi de evden eve taşıma fiyatlarını etkileyebilir.