Bursa Evden Eve Nakliyat

Egesoy nakliyat ile kolayca taşının. En büyük değerimiz güveniniz. Yıllardır Türkiye’yi taşımaya devam ediyoruz.

İletişime Geçin

Fiyat teklifi almak ve taşınmanızı planlamak için hemen bizimle iletişime geçin.

Telefon

Tüm taşınma işlemleriniz için tek numara: 444 6 371

İletişim Formu

İletişim formu aracılığı ile bizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

Bursa’da şehir içi ya da şehirlerarası taşınmada en dikkat edilmesi gereken noktaların başında eşyaların dikkatli bir şekilde hazırlanması ve profesyonel bir firmadan destek alınması gelir. Özellikle taşıma mesafesinin uzak olduğu durumlarda aracın yola uygunluğu ve eşyaların iyi bir şekilde paketlenmesi gerekir. Eşyaların taşıma sırasında korunması için paketleme işlemlerini kendiniz yapabileceğiniz gibi firmadan da bu konuda destek alabilirsiniz. Özellikle şehirler arası taşıma işlemlerinde nakliye firmaları tarafından hizmet almak eşyaların hem hızlı hem de güvenli bir şekilde paketlendiğinden emin olmanızı sağlar.

Taşınmaya Hazırlık Nasıl Yapılmalı?

Taşınmaya hazırlık yaparken eşyaların temiz bir şekilde kolilenmesi taşınacağız eve daha hızlı yerleşmenizi sağlar. Bu nedenle taşınma işlemlerine eşyaları temizleyerek başlayabilirsiniz. Kolileme ve paketleme aşamalarında ise eşyaların türlerine göre hazırlık yapmanız gerekir. Mutfak eşyalarının kırılmaması ve aynalı eşyalara zarar gelmemesi için kırılabilecek eşyaların dikkatli bir şekilde paketlenmesi şarttır.

Taşınırken Mutfak Eşyaları Nasıl Kolilenir?

Taşınırken mutfak eşyalarının kırılmaması için dikkatli bir şekilde sarılması ve kolilenmesi gerekir. Tabak, su bardağı, borcam gibi cam eşyalarınızın kırılmaması için dikkat etmeniz gerekenler şöyle:
Kağıtları elinizde buruşturarak bardakların içine doldurun ve başka bir kağıtla bardağın etrafını sarın.
Tabakların altına ve üstüne kağıt yerleştirerek tabakları üst üste dizin.
Tencere ya da sebze yıkama kabı gibi derin bir kabın içerisine bardakları dizin. Bardakların boş kalan arasını kağıtlarla kaplayın.
Koliye en büyük parçadan en küçük parçaya doğru yerleştirmeye başlayın.
Boşlukları kağıtla doldurarak araç yoldayken eşyaların birbirine çarpıp kırılmasına karşın önlem alın.
Mutfak eşyalarının kolilenmesi ev taşırken dikkatli bir şekilde yapılması gereken işlerin başında gelir. Bunun yanı sıra diğer cam veya ayna içeren mobilyaların da taşımadan önce dikkatli bir şekilde paketlenmesi önemlidir. Aynanın ön kısmı ve camlı mobilyaların cam olan bölümlerinin darbeye karşı dayanıklı ya da korunaklı duruma getirilmesi taşıma sırasında sorun yaşanma riskini azaltır.

Bursa Nakliyat Firmaları

Bursa nakliyat firmaları tarafından gerek şehir içi gerekse şehirler arası hizmet almadan önce firmanın güvenilirliği en önemli noktadır. Eşya taşımak için güvenli ve yeterli büyüklükteki araca sahip olan birçok kişi taşımacılık yapmaya başladığından, nakliye sürecinde birçok problemle karşılaşılır. Ancak bu tür sorunlarla karşılaşmamak için profesyonel elemanlarla hizmet veren ve güvenilir olan nakliye firmaları tarafından hizmet almak gerekir. Bursa evden eve nakliyat hizmeti veren firmalar arasından tercih yaparken de firmanın sözleşme yapmasına ve eşyalara zarar gelmesi durumunda maddi zararı karşılayacağına dair güvence vermesine dikkat etmek gerekir.