Aydın Evden Eve Nakliyat

Egesoy nakliyat ile kolayca taşının. En büyük değerimiz güveniniz. Yıllardır Türkiye’yi taşımaya devam ediyoruz.

İletişime Geçin

Fiyat teklifi almak ve taşınmanızı planlamak için hemen bizimle iletişime geçin.

Telefon

Tüm taşınma işlemleriniz için tek numara: 444 6 371

İletişim Formu

İletişim formu aracılığı ile bizden fiyat teklifi alabilirsiniz.

Evden eve nakliyat hizmetleri Aydın’da yazlık bölgelerden iç bölgelere sıklıkla yapıldığı gibi, Aydın’a yakın olan İzmir ve Manisa gibi kentlere de şehirlerarası taşıma hizmetleri verilmektedir. Gerek şehir içi gerekse şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinde eşyaların taşıma için hazırlanması oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra nakliye hizmetinin alınacağı firmanın güvenilir olması da ev taşıma işlemlerinde oldukça önemlidir. Güvenilir olmayan firmalar taşıma sırasında eşyaların zarar görmesine neden olabileceği gibi sürecin aksamasına da yol açabilir.
Evden eve taşıma sürecinde eşyaların hazırlanması için Aydın nakliye firmaları tarafından hizmet verilmektedir. Ancak bu hizmeti almak yerine eşyalarınızı kendiniz hazırlamak isterseniz bazı noktalara dikkat etmeniz önemlidir.

Kırılacak Eşyalar Nasıl Kolilenir?

Bardak, tabak, sürahi gibi kırılabilecek mutfak eşyalarının paketlenmesi ve kolilenmesi oldukça zaman alır. Her eşyanın ayrı ayrı sarılması ve koliye güvenli bir şekilde yerleştirilmesi bazı durumlarda saatler sürebilir. Bu işlemi kendiniz yapmayı tercih etmezseniz Aydın evden eve nakliye firmalarından bu hizmeti alabilirsiniz. Ancak mutfak eşyalarını kolilemeyi siz yapacaksanız dikkat etmeniz gerekenler şöyledir:
Bardak, sürahi gibi eşyaları içini de kaplayacak şekilde kağıda sarın. Daha sonra bu eşyaları tencere ya da sebze yıkama kabı gibi dayanıklı eşyaların içine koyarak koliye yerleştirin.
Tabakları alt ve üst bölümüne düz bir kağıt koyun. Koliye yerleştirdiğinizde arada çok boşluk kalmamasına dikkat edin.
Çatal, kaşık, plastik kaplar gibi eşyaları kağıda sarmadan koliye yerleştirebilirsiniz. Ancak koli içerisindeki boşluklar harekete bağlı olarak kırılmaya neden olabilir. Bu nedenle tüm boşlukları kağıt kullanarak kapatabilirsiniz. Böylece tampon bir alan oluşturarak kırılmayı engelleyebilirsiniz.
Eşyalarınızı doğru şekilde paketlemeniz nakliye sürecinde oldukça önemlidir. Kırılacak eşyalar iyi sarılmadığında koli içerisinde de kırılabilir. Bu nedenle eşyaların teker teker sarılması kadar, koli içerisinde yerleştirilmesine de dikkat edilmelidir.

Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Aydın nakliye firmaları tarafından hizmet almadan önce firmaların taşıma öncesi sözleşme yapıp yapmadığına ve herhangi bir zarara uğramanız durumunda hangi güvenceleri verdiğine dikkat etmelisiniz. Sözleşme yapmak sizi oluşabilecek zararlara karşı koruyacağı gibi firmanın zararlarınızı hangi durumlarda karşılayacağına dair belge almanız taşıma sırasında daha az stres yaşamanızı sağlayacaktır.
Evden eve nakliye firmalarının fiyatları taşıma mesafesine ve firmadan hangi hizmetlerin alınacağına bağlı olarak değişir. Hizmet almadan önce hesaplama modülleri hakkında bilgi sahibi olmanız fazla ücret ödemenizi önleyebilir. Ancak Aydın nakliye firmaları tarafından hizmet alırken fiyat kadar kaliteye de öncelik vermeniz gerektiğini unutmamalısınız. Profesyonel olmayan firmalardan hizmet almanız maddi zarara uğramanıza neden olabilir.